Loading...
hu  en  
H-P 6:00 - 21:30 / Sz-V 8:00 - 19:30
Hívjon minket: 1/431-01-32
hu  en  
H-P 6:00 - 21:30 / Sz-V 8:00 - 19:30
Hívjon minket: 1/431-01-32

Gréti

Gréti – Gyógytorna, Manuálterápia, Gerinctorna, Terhestorna

 

Gyógytornászként sokszor találkozom főként mozgásszegény életmódból fakadó gerinc és más ízületi panaszokkal, melyek sajnos egyre fiatalabb életkorban megmutatkoznak. Azonban ha túlzásba visszük a sportot vagy csak egyoldalú mozgást végezünk huzamosabb ideig, előbb utóbb akkor is mozgásszervi panaszaink lesznek.

Profilom a mozgásszervi problémák, sportsérülések átfogó kezelése, rehabilitációja, sportolók, valamint rekreációs sportot űzők sportág specifikus, egyénre szabott mozgásterápiája. Nagy hangsúlyt fektetek a preventív gyógytorna szerepére. Lényeges számomra, hogy folyamatosan tovább képezzem magamat és bővítsem az ismereteimet mind a gyógytorna terén, mind pedig az aerobik világában.

Szóval, ha nem tudod, hogy mi lenne a számodra helyes mozgásforma, valamilyen mozgásszervi sérülés után szeretnéd elérni az eredeti formád, esetleg derékfájdalom vagy egyéb gerinc/ízületi bántalmak miatt nem tudsz sportolni, szívesen segítek Neked megkeresni a számodra megfelelő gyógymódot és mozgásformát.

Célom, hogy sok év múlva is élvezhesd az egészséges mozgás örömét!

Üdvözlettel,

Gréti

Az egyéni gyógytorna és manuálterápia foglalkozások igénybevételéhez előzetes bejelentkezésre van szükség!
Várunk szeretettel!

Tartott órák

Manuálterápia, Gyógytorna

60 perc

Fontos, hogy a kezelést átfogó vizsgálat előzze meg, amihez a […]