Loading...

Ricsi

Csak az első lépés megtétele nehéz mindig: az elhatározás, hogy változtatni szeretnél magadon, a testeden, és ezáltal az életeden. Mert rá fogsz jönni: az, hogy egészségesen élsz és sportolsz, ki fog hatni az életed minden más területére is. Én abban tudok neked segíteni, hogy megmutatom az utat a helyes táplálkozás és testedzés felé. Személyi edződként melletted leszek, amikor úgy érzed, nincs kedved edzeni, vagy csak nehéz napod van. Együtt fogjuk megoldani ezeket a mélypontokat, és ha betartod az iránymutatásaimat, akkor rövid belül változásokon fog keresztül menni a tested.

A személyi edzés nálam egy alapos beszélgetéssel kezdődik, ahol meghallgatlak: mit szeretnél magadból kihozni, milyen céljaid vannak. Együtt fogjuk felállítani az étrendedet és az edzéstervedet, így biztosítva, hogy Te is örömödet leld benne, és hosszú távon eredményes legyen az edzésed, és az életviteled.
Magamról: a testedzés már évek óta az egyik legfontosabb dolog az életemben. Fitness instruktorként végeztem, és folyamatosan képzem magam tovább azért, hogy a vendégeim is a legtöbbet kaphassák tőlem. Jelenleg is az IWI személyi edző kurzusait látogatom, mely Magyarországon az egyik legelismertebb sportiskola.
A legkedveltebb edzéstípusaim a TRX, funkcionális körezdés és saját testsúlyos gyakorlatok, a súlyzós edzések melyekkel mind megismerkedhetsz, ha hozzám fordulsz.

Elérhetőségeim:
Vitéz Richárd

06/30 435 55 57

Email: vitni.o17@gmail.com

Tartott órák

TRX+Stretching

90 perc

Garantált izzadás extra nyújtással!

Stretching

55 perc

Nyújtás és kikapcsolódás

Fitness

60 perc

Segítünk, hogy megvalósítsd álmaid és elérd céljaid!

Hozzászólás

hozzászólás