Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

KÉRDÉSEK/VÁLASZOK

Az alábbiakban Vendégeink által gyakran feltett kérdéssel találkozhatsz, bízunk benne, hogy a válaszok segítenek az eligazodásban.

Amennyiben bármilyen más kérdésed merülne fel, recepciós munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre személyesen vagy a 431-0132-es telefonszámon.

 • Érdemes befoglalnom az aerobik órákra?

  Az eszközös aerobik órákra (pl. Hot Iron, Kangoo, Spinning, TRX stb.) mindenképp érdemes befoglalni az eszközök korlátozott száma miatt. Az órákra foglalni csak érvényes bérlettel vagy az adott napra érvényes, előre megvásárolt napijeggyel lehet!

 • Hogyan tudok foglalni az órákra?

  Amennyiben van érvényes bérleted vagy előre megvásárolt napijegyed, a foglalást jelezheted recepciós munkatársainknál a 431-0132-es számon vagy az online foglalás menüpontban a weboldalon keresztül.

 • Hogyan tudom igénybe venni az online szolgáltatásokat?

  Az intenetes foglaláshoz és vásárláshoz a weboldalon regisztrálni szükséges. Ehhez kattints a jobb felső sarokban található “regisztráció” menüpontra, ahol egy felhasználó név és egy e-mail cím megadásával kell regisztrálni. Az e-mail címnek egyezni kell a rendszerünkben szereplő címmel! Ezután a megadott e-mail címre egy jelszót küldünk, amely a bejelentkezés után bármikor módosítható.

  Az online foglaláshoz érvényes foglalási kóddal kell rendelkezned. Kódot itt tudsz igényelni. Ehhez bejelentkezés után kattints az “online szolgáltatások” majd az “online foglalás” menüpontra. Ha ezt megtetted, az adatlapodon kattints az “adatok módosítása” menüre. Itt a foglalási kódnál találsz egy “kódigénylés” menüpontot. Erre kattintva az e-mail címedre egy kódot küldünk, amely automatikusan megjelenik az adatlapodon és bármikor tudsz interneten keresztül foglalni az órákra.

  Online vásárolni szintén csak kóddal lehet és csak akkor ha egyszer legalább már jártál Sportközpontunkban és vásároltál valamilyen jegyet, illetve adataid és e-mail címed szerepel a rendszerünkben. A vásárláshoz a bejelentkezés után az “online vásárlás” menüpontra kell kattintani és követni a megadott utasításokat. Az interneten vásárolt bérletek érvényessége az első felhasznált alkalom napjától kezdődik.

 • A délelőtti bérleteket hány óráig lehet felhasználni?

  A délelőtti bérleteink (fitness, aerobik, fitness-spa, aerobik-spa) esetében a bérlet által tartalmazott szolgáltatások bármelyikét (fitness, aerobik és spa) legkésőbb 14:00 óráig lehet felhasználni, így a kombinált bérletek esetében a wellness kaput is legkésőbb 14:00 óráig át kell lépni.

 • A squash napijegyek és bérletek egy pályafoglalás esetében korlátlan játékostárs számára érvényesek?

  Egy pályafoglalással (1 alkalom) a bérlet vagy napijegy tulajdonosa + maximum 1 fő játékostárs számára adunk szekrényt és belépőt. Több játékostárs is játszhat, de ebben az esetben részükre nem tudunk belépést biztostani.

  A részletekért kattints ide!

 • Gyermekek is igénybe vehetik a szolgáltatásokat?

  Minden 14. életévét még be nem töltött gyermek gyermekjeggyel veheti igénybe a legtöbb szolgáltatást, ennek árát az aktuális árlistában az “árak” menüpontban találhatod. A fitness terem és a géppark 14 éves kor alatt azonban nem vehető igénybe!

 • Részt vehetek-e kangoo órán akkor is, ha nincs saját kangoo cipőm?

  A kangoo jumps órákon természetesen van lehetőség kangoo cipő bérlésére. Ez mindig az adott órára szól és egy 300 Ft-os cipőbérleti díjat kell a recepción befizetned. A cipők korlátozott száma miatt azonban mindenképp érdemes bejelentkezni az órára. Ha még sosem kangooztál, az oktató mindenben segít neked az óra előtt:)

 • A szauna szeánszokért kell külön fizetnem?

  Amennyiben spa napijegyet vásárolsz vagy spa belépésre jogosító bérleted van, az órarendben szereplő szauna szeánszokat bármikor igénybe veheted, ezért külön díjat nem kell fizetned.

  Az alkalmanként meghirdetett szanunaestekre minden esetben az 1990 Ft-os belépő fizetendő, ezekre az alkalmakra a spa belépők és bérletek nem érvényesek.

 • Van olyan bérlet, amellyel mind a fitness mind az aerobik szolgáltatások igénybe vehetők?

  A jelenleg érvényben lévő akciónk értelmében minden aerobik bérlettel vagy napijeggyel a fitness terem is használható. A megfelelő alkalmak számából akkor is levonódik egy alkalom, ha aerobik órán nem vettél részt, csak a fitness termet látogattad.