Loading...
hu  en  
H-P 6:00 - 21:30 / Sz-V 8:00 - 19:30
Hívjon minket: 1/431-01-32
hu  en  
H-P 6:00 - 21:30 / Sz-V 8:00 - 19:30
Hívjon minket: 1/431-01-32

Manuálterápia, Gyógytorna

Buy
60

Perc

Nehézségi szint: Könnyű
Résztvevők maximális száma
Csapatunk:

Fontos, hogy a kezelést átfogó vizsgálat előzze meg, amihez a manuálterapeuták által elvégzett fizikális állapotfelmérésen kívül, az orvostudomány eszközeivel végzett vizsgálati eredményekre is szükség van.

Célunk az ízületek mozgáskorlátozottságának oldásával, az izomzat szükség szerinti lazításával helyreállítani a gerinc és a végtagi ízületek mozgását, funkcióját, stabilitását, ezáltal csökkentve, megszűntetve a fájdalmat. A Mulligan-módszer lényege, hogy a passzív mobilizációt fenntartva, aktív mozgást végeztet a terapeuta a beteggel, így az ízületben lévő hiba korrigálódik és a mozgás fájdalommentessé válik. Az eljárás fontos lépése az önterápiára való megtanítás, hogy a beteg néhány alkalom után függetleníteni tudja magát a terapeutától.

Alkalmas túlerőltetésből származó problémák, zsugorodás, hegesedés miatti, illetve rossz testtartásból eredő derék-, hát-, nyakfájdalom, csípőfájdalom, ín-, izomgyulladás, akut rándulások, krónikus, fájdalmas, beszűkült ízületek, arthrosis, ízületi porckopás, valamint fejfájás és szédülés kezelésére.

Vàrunk szeretettel! :) A Manuáltreápiás foglalkozások igénybevételéhez előzetes bejelentkezésre van szükség!

manualterapia2manualterapiamanualterapia