Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
12
01
2017

Arcfiatalítás, nyirokmasszázs, gél lakk akció!

KÉZÁPOLÁS -EMŐKE

Január 15-től induló Gél lakk Akciót! 3500ft helyett 2900ft.
Időpont foglalás: 0670/941-1122
Birtalan Emőke

emoke

KOZMETIKA – MÁRTI

HAVI AKCIÓ!!!!

Mikrodermabráziô( bőrcsiszolás)+ Mezoterápiás bőrfeltöltés+ Masszírozás 10000.- / /.

Orvosi nyirokmasszázs /gépi/ 3000.-

Szempilla-,Szemöldökfestés+ Masszírozás 6000.-

ARCFIATALÍTÁS-TRIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁVAL (arc+nyak) 6000.-

Elérhetőségem: +36/70-310-8826 Príma Fitnessben Crystal Beauty Szépségszalon X. Kerület Gyömrői út 99.

 

MIKRODERMABRÁZÍÓ-BŐRCSISZOLÁS:

A bőrradírozás már az ókorban is ismert kozmetikai eljárásként volt használatos annak érdekében, hogy a bőr folyamatosan megújulhasson, fiatalos maradhasson.
A Te arcod is folyamatosan ki van téve a környezeti ártalmaknak, amelyek a bőr felhámjának fokozott elöregedéséhez, elhalásához vezethet. A gyémántfejes csiszológép segítségével ezen elhalt sejtek kerülnek eltávolításra, hogy a bőröd megújulhasson, arcod ismét fiatalosan ragyoghasson, és a kisebb hibák is halványodhassanak.
Az arc a testünk egyik legjobban igénybevett bőrfelülete, és mindemellett a legjobban van szem előtt. Hiszen folyamatosan támadja a szmog, a por, az UV sugárzás, arról ne is beszéljünk, hogy az esetlegesen felületesen eltávolított smink is jelentősen öregbítheti a felső hámréteget. És persze mindig szem előtt van, hiszen ha találkozunk valakivel, az arcába nézünk. Mint ahogyan Te is látod minden reggel az arcodat, és lehet nem mindig azt kapod, amit vártál: fénytelen, fakó, már-már szürkés bőrszín feltétlen kezelésért kiált!
A mikrodermabrázió (arccsiszolás) mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását jelenti. Ez már az ókori időkben is ismert volt, tehát egy nagyon régi kozmetikai eljárásról beszélünk, aminek során a felhámot mechanikai úton távolítjuk el.
Ezt a szalonban egy speciális eszközzel, egy gyémántfejes csiszológéppel végzik. Az eljárás után a bőr megújul, hiszen új felhám képződik a lecsiszolt elhalt helyett.
Milyen problémákra jelenthet gyógyírt az eljárás? Többek között: Májfoltok halványítására, aknés sebhelyek(hegek)kezelésére, öregedési foltok halványítására, finom vonalak és ráncok csökkentésére, gyulladt bőrre, vastag felhámú bőrre, tág pórusú miteszeres bőrre, egyenetlen bőr textúra kiegyenlítésére, durva bőr textúra finomítására, bőr pórusok méretének minimalizálására, és a bőr tónusának megfiatalítására is. De a kezelés után a kozmetikumok is nagyobb hatékonysággal szívódhatnak fel, s csökkenhet a ráncok-hegek mélysége is.

MEZOTERÁPIA TŰ NÉLKÜL
(Elektroporációs kezelés)

A Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális kezelési eljárás a tűvel végzett mezoterápiával ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, a hatóanyag nem csak a sejtközi állományba hatol hanem egyenesen a sejtekbe, nem keletkeznek bevérzések a bőrön, ezért nem kell napokig kényszerpihenőt tartani és nem akadály a tűfóbia sem, mert senkit nem szurkálunk!
Tű nélküli mezoterápia
A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagok jutnak egyenesen a sejtekbe.

ARCFIATALÍTÁS-TRIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁVAL:

Tripoláris rádiófrekvenciás bőrfiatalító ránctalanító és bőrmegújító kezelések
A rádiófrekvenciás technológia hatására a kezelt bőrfelületi részen a kollagén és elasztin rostok szintézise fokozódik, működésük nagymértékben felgyorsul. A rostok összerándulnak a meleg hatására, ennek következtében a bőr azonnal megfeszül, a kollagén szerkezet rugalmassá válik. A rádiófrekvencia hatására az arcbőr ismét rugalmassá, fiatalossá válik és a ráncok, mimikai ráncok, szarkalábak jelentős mértékben, jól láthatóan csökkennek, az arcvonások újra kisimulnak és az arcbőr olyan feszes lesz, akárcsak egy plasztikai beavatkozást követően azzal a különbséggel, hogy hatása természetesebb a mimika és az arc izomzatának természetes működésének befolyásolása nélkül.
Tripoláris rádiófrekvencia
A tripoláris rádiófrekvencia hárompólusú, közvetlenül a hámréteg alatt fejti ki jótékony hatását a kollagén sejtekre és az elasztin rostokra. Arcfiatalításra, dekoltázs feszesítésre, a nyak, toka fiatalítására és főként ránctalanításra kiváló eljárás, mely igen szembetűnő eredménnyel valóban megfiatalítja a kezelt bőrfelületet, testrészt.

Crystal Beauty Szépségszalon fényképe.