Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

A kemény edzések vagy egy fárasztó munkanap után jól esne egy kis pihenés és kényeztetés?

Frissítsd fel testedet és lelkedet wellness részlegünkben, ahol az alábbi szolgálatsokkal várunk:

Az átlagos hőmérséklete 90°C, páratartalma kb. 8-15%. A meleg levegő kívülről melegíti fel a testet, ennek hatására izzadni kezdünk. Az izzadás során méreganyagok távoznak, a bőr tisztul és az anyagcsere is felgyorsul. Jótékony hatással van a lélekre is, hiszenstressz mentesítő és relaxáló hatása van.
Ingyenes szaunaszeánszokkal, szeunaestekkel várunk egész évben!

Alapvető ajánlások, hatások ugyanazok, mint a szaunánál, de aki forrónak találja a szaunát, próbálja ki a gőzkabint! A kevésbé forró, nedves gőz kíméletesebben izzaszt, jótékony hatásuk mégis hasonló. Hőmérséklete 50-55 oC, páratartalma 70-100%. Használatával kezelhető az asztma, reuma, rekedtség, az izomfájdalmak és bizonyos keringési zavarok. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, kitisztulnak, így a bőr nedvességgel telik meg. További hatása, hogy lazít, felfrissít.

Az infrakabin lehetővé teszi azok számára is a szaunázás örömeit, akik a hagyományos módon nem szaunázhatnak különféle egészségügyi okokból. Alacsony hőfokon (40-60 oC-on kifejti ugyanazt a hatást, mint az eredeti finn szauna 90-100 oC-on. Az infrakabin hatékonyabb, mégis kíméletesebb változata a hagyományos szaunának. Erősíti az immunrendszert, és segíti a szervezet regenerációját. Hatása gyors és intenzív, de az alacsony hőmérséklet folytán használata mégis kellemes, a hagyományos szaunánál kevésbé megterhelő.

Kristálysó téglákból felépített sószobánkban bátran pihenhet, miközben a só jótékony hatással van a légzőszervekre.

A wellness részlegünkben egy hideg vizes medence és egy jakuzzi vehető igénybe.