Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Simon Bogi

Szia, Bogi vagyok, Magyarország első POP Pilates oktatója!
Mindig is szerettem mozogni, ám a testneveléstanáraimnak köszönhetően szép lassan elhagyta a testemet a mindenféle sport iránti lelkesedés. Így, sokáig hadilábon álltam a sportokkal, főleg azokkal alakult ki hidegháborús konfliktus, amiknek az űzéséhez egy kerek, labda névre hallgató eszközre is szükség van…

Egészen addig tartott ez az állapot, amíg rá nem találtam egy YouTube videóra, ami megváltoztatott MINDENT! Ez volt Cassey Ho, azaz a POP Pilates kitalálójának egyik hasizom erősítő videója, ami ugyan csak öt percig tartott, utána mégis öt napig éreztem az izomlázat a hasfalamban. Eldöntöttem, hogy ezt jól szeretném csinálni, fejlődni akarok és beláttam, hogy nagyon kifogásom sincs ellene, hiszen csak egy matrac kell hozzá és egy kis elszántság.

Már 7 éve POP Pilatesezek otthon, 2017 óta pedig okleveles oktató is vagyok és az a legnagyobb célkitűzésem, hogy minél több emberrel megismertessem ezt a pörgős, zenés, nőies mozgásformát – még azokkal is, akik azt hitték, hogy sosem mennek többet tornaterem közelébe. Vagy, a saját példámból kiindulva, főleg velük.

 

Végzettség: POP Pilates Certified Level1 Instructor

Mottóm: Bármerre is mész, teljes szíveddel menj! – Wherever you go, go with all your heart.

Tartott órák

Pop Pilates

55 min

Tánc, vidámság, állóképesség!