Loading...

Hollósy

Gina

A Fitness Companynál szerzett sportedzői végzettségem megszerzése óta immáron 7. éve vagyok aktív oktató. Ez volt eddigi életem egyik legjobb döntése.
Az évek alatt rengeteg lehetőségem volt sok sportszerető embert megismerni és segíteni őket az egészséges életmód útján elindulni vagy éppen tovább haladni.
Elmondhatatlan endorfin bomba számomra kiállni a vendégeim elé és látni, hogy hétről-hétre, edzésről-edzésre jobban élvezik az órákat és egyre ügyesebbek, fittebbek és ezáltal a közérzetük, a külsejük, a kiállásuk és nem utolsó sorban az önbecsülésük is javul.
Korábban aerobik versenyző és cheerleader voltam, így tudom én is milyen a túloldalon, de bevallom vágytam arra, hogy én lehessek az, aki segít az embereknek, hogy megszeressék a mozgást és beleépítsék a mindennapi rutinjukba.
Az ars poeticám szerint közel mindenre megoldást tud nyújtani, ha az ember a sporttal töltött időt nem rest magára szánni ebben a rohanó világban.
Erre én magam vagyok az élő példa, hisz közel 20 kiló feleslegtől és egy nagyon komoly vegetatív-idegrendszeri problémából szabadított meg az edzés és az életmódváltás.

Sose szabad hagyni, hogy az élet fölénk kerekedjen és ne legyen Önmagunkra és az Egészségünkre elegendő idő! Hisz ebben a testben kell leélned az életedet, tegyük minél hosszabb időre ezt kellemessé és gondtalanná!

Én a saját tapasztalataimon túl, az elvégzett tudományos vizsgálatokon alapuló eredményekre is alapozva az intervallumos edzésben látom a zsírégetés maximalizálását és ezt is képviselem óráimon.
Hiszem azt, hogy egy komplex, teljes testet átmozgató egyszerre erő- és állóképességet fejlesztő változatos órára Mindenki testének és lelkének egyaránt szüksége van.
Kell egy hely, ahol a hangulat varázsa ha csak kis időre is, de kiemel a megszokásból, magával ragad és nem ereszt, ezt az „Énidőt” szeretném én Mindenki számára az egészség jegyében biztosítani!

Tartott órák

Zsírégető Step

55 min

A kényes területekre koncentrálva

Alakformáló 75 perc

75 min

Erő, egyensúly, kihívás, áramlás

Alakformáló

55 min

A klasszikus alakformáló órák kedvelőinek