Loading...

Ézsiás

Peti

Képzettségek:
2004.március Johnny G Spinning STAR 1 oktató
2006 április Concept Regatta Instruktor
2006 december Johnny G Spinning STAR 2 oktató
2008 október IWI Aerobik edző képzés
2004 óta vagyok Spinning oktató, amely a hobbim, a munkám és a szenvedélyem is egyben.
A sporttal gyermekkorom óta foglalkozom amatőr szinten, úgy, mint úszás, birkózás, kosárlabda, labdarúgás, síelés és fő sportágként a kerékpározás terepen és aszfalton egyaránt.
A Spinning téli kiegészítő sportként kezdődött számomra, de hamar magával ragadott a zene, az együtt eltöltött edzések, a ritmusra tekerés és persze a barátok, akiket az edzőteremben ismertem meg és akik elindítottak ezen a pályán, ezúton is köszönöm nekik!
Folyamatosan járok továbbképzésekre, részt veszek hazai és külföldi rendezvényeken, hogy szakmailag mind magasabb szintű órákat tudjak levezetni és azok színesek is legyenek, ennek eredménye a 2006-ban megszerzett STAR 2 oktatói szint, amit Magyarországon öt oktató tudhat magáénak.
Óráimon egyaránt részt vehet mindenki nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül, hiszen az intenzitást egy Spinning órán a vendég állítja be magának, én csak az utat mutatom a többit a zene elvégzi!

Fontosnak tartom, hogy az edzéseken megszakítás nélkül menjen a zene, ami inspirál és kellő motivációt ad a legnagyobb célok elérésében.

Tartott órák

Spinning

55/85 min

Izzadj, tekerj, élvezd a lendületet!