Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Szenthegyi

Gábor

Véleményem szerint személyi edző az az ember aki összeállítja azt a rendszert a kliense számára ami céljának eléréséhez a legoptimálisabb (hatékony és egyúttal a kellő ideig fenntartható), belekalkulálva mindazokat a tényezőket amik ennek a célnak ellene vannak, mint pl.: egészségügyi ok, anyagi ok, mentalitás , időhiány.

Amennyiben súlyzós edzéseket végzel izom illetve erőnövelés céljából, akkor igen hasznos, ha az alábbiak egyszerre és összehangoltan jelen vannak a gyakorlat végrehajtása közben.
Stabilitás
Dinamika
Ritmus
Minél kényelemesebb pozíció (ez részben összefügg a stabilitással)
Elmondom miért fontos és hogy mire kell figyelni!

Magamról:
Több, mint 28 éve foglalkozom testépítéssel és egyéb fitnesz teremben végezhető edzésekkel elméletben és gyakorlatban egyaránt. 1987-¬ben kezdtem edzeni otthon, mivel nagyon vékony testalkattal rendelkeztem (kb. 55 kg). Ez idő tájt még csak igen csekély szakinformációhoz lehetett hozzájutni ezért sok időt fordítottam a saját tapasztalatok megszerzésére, edzésmódszerek, edzésrendszerek, edzéselvek kipróbálására. Az eltelt időszak alatt megszerzett tapasztalatokat és más tanult ismereteimet szívesen adom át azok számára akik erősödni, izmosodni esetleg fogyni szeretnének és bíznak a kitartó munkában, de szívesen segítek azoknak is akik csak ízlelgetni szeretnék a súlyzózás világát, esetleg mindössze karban szeretnék tartani testüket. A tudatos edzés híve vagyok. Bízom benne, hogy sokakkal sikerül megszerettetni a súlyzós és kardió edzéseket illetve az ezekben rejlő kreatív lehetőségeket.
1994-¬ben a Testnevelési Egyetem Továbbképző központjában sikeres vizsgát tettem Testépítő és Erőemelő szakedző illetve Szakmenedzser szakon.
Később a versenyzésbe is belekóstoltam (1996 II. osztályú magyar bajnokság, I. osztályú magyar bajnokság, 1998 Superbody). Mindkét esetben saját magamat készítettem fel, edzői segítség nélkül.

Amiben segíteni tudok:
Személyre szabott edzésterv elkészítése a célnak, lehetőségeknek, egészségi állapotnak megfelelően:
• Tömegnöveléshez
• Szálkásításhoz
• Általános kondíció javításhoz
• Arányos testalkat kialakításához (a genetikai lehetőségekhez mérten)
illetve
• Gyakorlatok helyes kivitelezésének a bemutatása és ellenőrzése
• Lemaradt testrészek feljavítása
• Étkezési tanácsadás (szükség esetén étrend elkészítése)

Kérdésekkel nyugodtan kereshettek személyesen vagy akár a facebookon is.

Szenthegyi Gábor
06 30 303 90 16
gabor.szenthegyi@gmail.com
https://www.facebook.com/gabor.szenthegyi