Loading...

Krizsa

Timi

Aerobik oktató

2018 Spinning Instructor Certification
2016 Személyi edző, Active IQ Level 3 Diploma in Personal Training and Business, London
2016 Indoor cycling oktató, Award in Group Indoor Cycling, London
2015 Fitness instruktor, IAO Level 2 NVQ Diploma in Instructing Exercise & Fitness (QCF)
2013 BA Pedagógia szak, Pécsi Tudományegyetem
2007 Színész szak, Gór nagy Mária, Budapest

Legjobb eredmények:

– 2015 Kvalifikáció, UKBFF Kent Klassic
– 2003 Fitness Model magyar bajnok, MLO Olimpia
Az egészséges életmód és a rendszeres sport már nagyon hamar a mindennapjaim szerves részévé vált és annyira magával ragadt, hogy azóta is folyamatosan az életem részét képzi. A mozgás lételemem. A csoportos órákkal és az edzőterem hangulatával a gimnáziumi évek alatt ismerkedtem meg olyannyira, hogy az akkori edzőm segítségével több fitness versenyen is elindultam és a 2003-ban megrendezett Országos Magyar Bajnokságot sikerült a kategóriámban megnyernem. Az Egyetem elvégzése után négy évig Angliában éltem, ahol több edzői végzettséget sikerült megszereznem. Szeretek sportolni és szeretném sokakkal meg szerettetni a mozgást, ezért döntöttem úgy, hogy hazaköltözésem után itthon is folytatni akarom fő hivatásom mellett az edzések megtartását. Nagyon fontos számomra, hogy mindig azt csináljam, amit igazán szeretek!
Hiszem, hogy a testmozgást nem csak saját motiváltságból érdemes elkezdeni. Amennyiben a sport és a mozgás iránti szeretet nem hagy alább, akkor űzhető akár szenvedélyesen is. A rendszeres mozgás segít abban, hogy mindig jól érezd magad a bőrödben, energikussá, kiegyensúlyozottá válj, és főleg elégedett légy magad teljesítményével.
Az edzéseken mindig törekszem a jó hangulat megteremtésére, ezért úgy állítom össze a fő izomcsoportok megdolgozásával, hogy azok mindenki számára könnyen végrehajthatóak és elsajátíthatóak, ugyanakkor változatosak és nagyon hatásosak legyenek. Így mind a kezdő, mind a haladó vendégeim az edzés végeztével elégedetten és a jóleső fáradtság érzésével hagyják el a termet. A jókedv és a pörgés nálam garantált!
Számomra rendkívül fontos, hogy az óráimról mindenki a legjobb hangulatban, megújult energiával és fitten távozzon, ezért mindenkit bátorítok, hogy jöjjön és tartsuk együtt karban az egészségünket és a testünket. A lehetetlen nem létezik, sohasem késő elkezdeni! Éljünk boldogabb és teljesebb életet a sport segítségével.
Várlak szeretettel és támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a célodat!

Tartott órák

Jó reggelt alakformáló

55 min

Hogy jól induljon a napod!

Alakformáló

55 min

A klasszikus alakformáló órák kedvelőinek