Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Hohmann

Józsi

Üdvözlök mindenkit!
Hohmann József vagyok, gyógy- és sportmasszőr.

A szakmámat két éves képzésen sajátítottam el, tapasztalataimat számos kórházban, gyógyfürdőben, illetve küzdősportolók körében gyarapítottam. Folyamatosan fejlesztem magamat, hogy a legmegfelelőbb kezeléseket és életmódbeli tanácsokat szolgáltathassam.

Röviden a masszázsról:

A hétköznapi tennivalók a legkülönbözőbb módon károsíthatják mozgásrendszerünk egészségét, legyen az fizikai, vagy számítógépes munka, hosszantartó autóvezetés, vagy helytelenül végzett sporttevékenység. Ezenfelül idesorolhatjuk az otthoni rutin jellegű tevékenységeinket is, mint például munka a konyhában, kertben, vagy a hosszas pihenés a televízió és számítógép előtt. Amennyiben kisgyermek van környezetünkben, a velük való játék és emelgetésük is próbára teszik szervezetünket.

Egyes izmaink (főleg nyak, hát és deréktájékon) folyamatos tehernek vannak kitéve. Megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás hiányában ezek bemerevednek és görcsössé válhatnak, melyek következményeként további fájdalmak sugározhatnak a test számos pontja felé.

Rendszeres masszázzsal és mozgással ezek az izmok lazíthatók, így nemcsak helyi, de ezekkel összefüggő panaszokat is megszüntethetünk. Eddigi tapasztalatom az, hogy sokan már a fájdalom bekövetkezésekor keresnek fel.  Fontosnak tartom, hogy a masszázst inkább szervezetünk egészségének megőrzése céljából vegyük igénybe, mint a már meglévő panaszok kezelésére. A probléma megelőzése, a prevenció sokkal könnyebb és kellemesebb, mint a rehabilitáció. Mindemellett a masszázs oldja a stresszt, segít ellazítani és regenerálni szervezetünket egy fárasztó nap után

Bárhogy is legyen, panaszokkal vagy nélkülük, forduljanak hozzám bizalommal!

Tartott órák

Masszázs

30-90 min

Feltölt, frissít, ellazít az edzések után!