Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
05
07
2016

Hatékony cellulit kezelések!

Cellulit kezelés

Zsírbontó kezelés, cellulit masszázs kézi masszázstechnikával + köpöllyel + tekercseléssel (testfólia), speciális anticellulit olaj és zsírégető gél alkalmazásával a problémás területeken (comb, fenék, has, felkar).

Az alakformáló Cellulit masszázst erőteljes masszázs mozdulatokkal és a végén köpöly rásegítéssel végzem.

Célja – megfelelő cellulitra ható olaj segítségével – a bőr alatti kötőszövet zsírsejtjeinek összeroppantása. Gyorsítja az anyagcserét és a salakanyagok kiürülését.

A masszázs után speciális zsírégető géllel és testtekercselő fóliával fejezem be a problémás részek hatékony kezelését.

Az eredményes kezeléshez minimum 6-8 alkalom szükséges, illetve az étkezés átállítása és a megfelelő mennyiségű folyadék (szénsavmentes víz, gyógytea) fogyasztása.

A cellulit kezelések célja a nyirok, illetve a vér keringésének és az anyagcserének a fokozása annak érdekében, hogy megszűnjön a folyadékpangás és meginduljon a salakanyag elszállítása.

A Cellulit masszázs egy olyan masszázstechnika, melynek segítségével hatékonyan eltávolíthatjuk a szervezetben felgyülemlett káros méreganyagokat. Amellett, hogy aktivizálja a vér és nyirokkeringést, természetes módon karcsúsít, átformálja a testkontúrt, illetve segít eltüntetni a narancsbőrt is.

Szeretettel várok minden vendéget masszázs kezeléseimre!

üdvözlettel,

Csomor Gabi

okl.gyógy- és sportmasszőr