Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Manuálterápia, Gyógytorna

Buy
60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

Fontos, hogy a kezelést átfogó vizsgálat előzze meg, amihez a manuálterapeuták által elvégzett fizikális állapotfelmérésen kívül, az orvostudomány eszközeivel végzett vizsgálati eredményekre is szükség van.

Célunk az ízületek mozgáskorlátozottságának oldásával, az izomzat szükség szerinti lazításával helyreállítani a gerinc és a végtagi ízületek mozgását, funkcióját, stabilitását, ezáltal csökkentve, megszűntetve a fájdalmat. A Mulligan-módszer lényege, hogy a passzív mobilizációt fenntartva, aktív mozgást végeztet a terapeuta a beteggel, így az ízületben lévő hiba korrigálódik és a mozgás fájdalommentessé válik. Az eljárás fontos lépése az önterápiára való megtanítás, hogy a beteg néhány alkalom után függetleníteni tudja magát a terapeutától.

Alkalmas túlerőltetésből származó problémák, zsugorodás, hegesedés miatti, illetve rossz testtartásból eredő derék-, hát-, nyakfájdalom, csípőfájdalom, ín-, izomgyulladás, akut rándulások, krónikus, fájdalmas, beszűkült ízületek, arthrosis, ízületi porckopás, valamint fejfájás és szédülés kezelésére.

Vàrunk szeretettel! 🙂 A Manuáltreápiás foglalkozások igénybevételéhez előzetes bejelentkezésre van szükség!

manualterapia2manualterapiamanualterapia