Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
01
09
2017

Crystal beauty kozmetikai akció

Nyár utáni bőrregeneráló akciós arckezelés!

Kevesen tudják, hogy a nyári vakációzás és a hozzákapcsolódó intenzív napsütés nyaralásunkat felejthetetlenné, bőrünket viszont stresszessé, megviseltté, dehidratálttá teszi Hiába a divatos bronz barna szín, ha a belül zajló kémiai, biológiai folyamatok olyan károsodásokat okoznak, melyeket mihamarabb orvosolni kell. Az UV sugarak okozzák az azonnali és a késői pigmentációt, a bőr felső rétegeinek megvastagodását, bőrünk dehidratáltságát.

A nyár utáni regenerációnál az első cél a bőr átjárhatóságának fokozása, a normál bőrlégzés biztosítása. Ez az eljárás megtisztítja a bőrt, eltávolítja a felhalmozódott elhalt szarusejteket.

Ha bőrünk megtisztult jöhetnek az értékes hatóanyagok, melyeket ultrahanggal juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

Az értékes hatóanyagok közül a bőrregenerációt az A-, C-,E-vitaminok segítik a leginkább.Az A-vitamin antioxidáns, szabad gyök megkötő, támogatja az egészséges sejtek újratermelődését, az új kötőszövetrostok kollagénből való újraképződését.
A C-vitamin erősíti a bőr immunrendszerét, javítja a külső fertőzésekkel szembeni védelmet, erősíti az érfalakat, segíti a kollagén szintézist és a sebgyógyulást.
Az E-vitamin ideális a gyulladásos folyamatok megelőzésében, és segíti a sejtregenerációt, emellett fontos antioxidáns.
Az ásványi anyagok biztosítják, hogy bőrünk megfelelőképpen tudjon regenerálódni. A réz, a cink, a magnézium energiát ad a sejteknek.
A nyári aktivitása után nemcsak bőrünk, de arcizmaink is elfáradnak, ezért nagyon fontos hogy a fáradt, laza, de akár feszült izmokat is kezeljük, tornáztassuk.

A kezelés kellemes, hatékony és eredményes. 1 kezelés ára 8500 Ft helyett most csak 7000 Ft!

Kúraszerű kezelés javasolt 1-2 hetente összesen 42.500 Ft-ért, ami 5 alkalmat tartalmaz, a hatodik kezelés ajándék! Az akció november 30.-ig tart!

Bármilyen kérdéssel forduljon hozzám bizalommal!

Szeretettel várom!

Elérhetőségem: +3630/339-1999

crystalakc