Loading...

Veres

Ádám

Végzettségek:

IWI Testépítés-fitnesz sportedző,
IWI Személyi edző
A sport és az egészségmegőrzés gyermekkorom óta nagy szerepet játszik az életemben. Mindig űztem valamit, egyrészt mivel családi vonalon több generáció óta jelen volt a sportszeretet, másrészt mert nehezen tudtam egy helyben maradni. Eddigi életem során atlétikában, kosárlabdában, röplabdában, evezésben, krav magában, fal- illetve hegymászásban, valamint téli- és extrémsportokban próbáltam ki magam. Volt, amiről egy év után áttértem más sportra és van, amit 8 éves korom óta csinálok. Serdülőkoromtól kezdve külön figyelmet fordítottam az erő-állóképességi edzésre, és ezen keresztül jutottam el később a testépítésig. 16 évesen kerültem le először konditerembe.

Egy olyan edző segítségével kezdtem el edzeni, aki nagyon meghatározóvá vált a testépítés és fitnesz iránt kialakult szeretetemben. Igyekeztem az évek alatt önszorgalomból minél többet meg tudni az alakformálásról, a gyakorlatok megfelelő kivitelezéséről, a sérülések megelőzéséről és a helyes táplálkozásról. Rövidesen beiratkoztam a főiskola mellett egy fitnesz szakirányú kurzusra az International Wellness Institute szervezésén belül, amit befejezve egyből tovább mentem a személyi edző képzésükre. Ezek után egy teljesebb képet kaptam anatómiai és táplálkozástani értelemben a szervezeti és mozgásszervi működésről, rehabilitációs és tartás javító edzésmódszerekről, de korántsem fejeztem be ezekkel kapcsolatos tanulmányaimat.

Amit ígérhetek klienseimnek, hogy preventív, változatos, célorientált és alapos edzéseken vehetnek részt a segítségemmel egy személyre szabott edzésprogram keretein belül. Igény szerint táplálkozási tanácsokkal, étrenddel és a táplálék kiegészítők ismertetésével is szolgálok. A cél lehet bármi; mozgásszervi sérülésből való felépülés, tartásjavítás, erő-állóképesség fejlesztés, alakformálás, izomtömeg növelés, várom az elszánt hölgyeket, urakat, kortól függetlenül, hogy együtt szembeszálljunk a kihívásokkal!

Telefon: 30/921 55 23
E-mail: adam.d.veres@gmail.com

Tartott órák

Fitness

60 min

Segítünk, hogy megvalósítsd álmaid és elérd céljaid!