Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Fitness

60

minutes

Trainers:

Segítünk, hogy megvalósítsd álmaid és elérd céljaid!
Életünk a mozgás! Töltődj fel, kapcsolódj ki Sportközpontunkban!


Erősítő géppark, funkcionális állvány, szabad súlyok, kardió gépek széles választéka

550 négyzetméteren, kulturált környezetben Life Fitness, Hoist és Panatta gépekkel várjuk a fitness rajongókat, fogyni, izmosodni vágyókat és mindazokat, akik törődnek egészségük megőrzésével, testük karbantartásával.

Klubunk barátságos légköréről, tágas, világos kialakításáról neves belsőépítészek és lakberendezők gondoskodtak.

Erősítő gépparkkal, és a szabad súlyok széles választékával nyújtunk lehetőséget a különböző izomcsoportok átdolgozására. Pulzusmérővel (és LCD TV-vel) ellátott kardió gépeinken lehetőség nyílik a különböző fittségi, zsírégető, állóképességi, állapotfelmérő, stb. tesztek elvégzésére saját edzettségüknek, koruknak, egészségi állapotuknak megfelelő módszerekkel.

2015-ben kibővültünk egy funkcionális teremmel is, melyben egy jól felszerelt funkcionális állvány áll vendégeink rendelkezésére.

Ingyenes kezdő edzésterv és segítség az első lépésekhez!

Mielőtt a rendszeres edzést elkezdenéd, lehetőséged van konzultálni edzőinkkel. Összeállítottunk egy kezdő edzéstervet, amely segítségével elindulhatsz a Fitness termi edzések világába.

Edzőink segítenek az első lépéseknél, a gépek helyes használatában és a gyakorlatok pontos kivitelezésében.
Szakképzett edzőink igény esetén, előre egyeztetett időpontban egyénre szabott, rövid fittségi állapotfelmérést végeznek.

Hogy a befektetett munkád hatékonyságában biztos lehess, kollégáink segítségével rendszeresen kontrollálhatod fittségedet!
Az állapotfelmérés (előre egyeztetett időpontban) és a kezdő edzésterv (férfi/női) ingyenes, kérd teremedző kollégáink segítségét!

MINTA Erőállapot felmérésre

Körülbelül 10 percet vesz igénybe a felmérés, melyet edzőink egyénre szabottan, előre egyeztetett időpontban végeznek el!

  • ½ perc fekvőtámasz 15 db jó 10 db közepes 5 db gyenge

  • ½ perc guggolás 15 db jó 10 db közepes 5 db gyenge

  • ½ perc has prés 15 db jó 10 db közepes 5 db gyenge

Minta Fitness tesztre
  • 5 perc futópadon

Amennyiben személyre szabott edzéstervre, étrendre, tanácsadásra van szükséged, arra az edzőinkkel előre egyeztetett időpontban, térítés ellenében van lehetőséged.

Személyi edzés

Motivációra és egyéni edzéstervre van szükséged? Nem tudod hogyan kezdj bele az edzésbe? Szívesen kérnéd egy szakképzett edző segítségét? Szükséged lenne valakire, aki motivál, lelkesít?

Akkor válaszd a személyi edzést, ahol felkészült edzők segítenek abban, hogy a lehető leghamarabb és leghatékonyabban elérhesd célodat.

Miért jó a személyi edzés?

  • Mert szakember felügyelete mellett végzed a gyakorlatokat, melyek az egyéni fizikai adottságaidnak, egészségi állapotodnak felelnek meg, így az edzés hatékonyabbá válik, és hamarabb eléred a célod

  • Preventív – szakszerű segítséget kapsz, így a sérülések is megelőzhetőek

  • Folyamatosan motivál, lelkesít

  • Segít kialakítani a helyes étkezési szokásaidat

Hogyan kezdhetem el a személyi edzést?

Az általad választott személyi edző először felméri célodat, edzettségi- és egészségügyi állapotodat, majd ezután elkészíti személyre szabott edzéstervedet, a továbbiakban pedig levezeti edzéseidet, kizárólag Rád figyelve. Az edző szaktudása, motiváló ereje és folyamatos felügyelete az Ön edzésének hatékonyságát a többszörösére növeli, kitűzött céljának elérése így egyszerűbbé válik.