Loading...
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  
+36 1 431 01 32
1103 Budapest, Gyömrői út 99.
hu  en  

Domján

Anna

„Az embernek nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes”- mondta Szókratész.

Ma már aerobik-és személyi edző, dance step- és gerinctréner vagyok, de voltam duci kisgyerek, testnevelésórán állandóan felmentést kérő kiskamasz és lomha egyetemista, aki az első emeletre sem tudott zihálás nélkül felkapaszkodni. Voltam sportos, aztán megint nem. Voltam erős, aztán kétszer kismama. Látom, hogy mire képes az elhatározás, akár csak egy havi fitness bérlet megváltására. Az én történetem így indult. Kaptam egy ajándék bérletet a közeli aerobik terembe. A következőt már én vettem magamnak. Hónapról hónapra könnyebb volt ezt megtenni, mert láttam a változást, láttam, hogy mire képes a testem és hogy mennyivel jobban érzem magam a bőrömben. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer aerobik edző leszek. Abban szeretnék segíteni Neked is, hogy felfedezhesd, micsoda lehetőségek rejlenek benned, bármi legyen is a célod. Hogy mennyire sokszínű és változatos mozgásformákra képes a testünk, milyen csodálatosan át tud alakulni a testfelépítés, amiről azt hittük „csak” genetika. Hogy igenis tudsz egészségesebben élni, és ez nem is olyan nehéz.

Óráimon szeretem a változatosságot, mind a feladatok, mind az eszközök terén. Fontosnak tartom a kondicionális képességek együttes fejlesztését. Zsírégető óráimon a kézisúlyzós lépéskombinációk mellett előtérbe helyezem a törzsizmok, a gerincet stabilizáló izmok erősítését és nyújtását is, és nálam a gerinctréning is a „zsírégető zónában” zajlik.

Gyere, nézd meg, hogy ez nem is olyan nehéz! ????

2008 Aerobik Edző Fitness Company
2010 Step Instruktor Fitness Company
2014 Személyi Edző ART Edzőképzés
2014 Gerinctréner ART Edzőképzés
2014 Body Ball

Tartott órák

Party fitness

60 min

Pörögj be!

Kangoo

60 min

Vidám, koreografált óra

Alakformáló

55 min

A klasszikus alakformáló órák kedvelőinek